Társoldalunk FÓRUM rovatába érkezett egy értékes és érdekes hozzászólás egy fiatal olvasónktól. Ezt szeretném most megosztani veletek. Természetesen más vélemények is érdekelnek, írj bátran, ha kedved van!

Az alábbi sorokat egy olyan srác írta a bamapa.lapunk.hu oldalára, aki nemrég lépett ki a probémásnak nevezhető tinédzserkorból. Ő a következőképpen összegezte tapasztalatait, meglátásait:

"A problémás kamaszkor = az én elkezd harcolni az önmegvalósítás / rendszer által eltervezett út. Ami nem egyenlő a sorsal = megpróbálják levezetni ezt a háborút. Nem értem, hogy mit nem lehet megérteni a kamaszokon...

Én azt nem értem mit nem lehet megérteni azon, hogy a felnőttek amiatt a rendszer miatt elégedetlenkednek és vezetik le a mérgüket a legközelebbi másik emberen amit ők maguk állítanak fel.

Ez a ''probléma'' akkora nagy globális méretű problémának az egyik mellékhatása amit egyszerűen a társadalom még befogadni is képtelen ezért vannak öngyilkosságok stb stb...

Egyáltalán nem nehéz megérteni a kamaszokat csak meg kell hallgatni a problémájukat / beszélgetni ! De itt jön a képbe az a globális demagógia amit beleprogramoznak. A kamaszok felteszik a kérdést Miért? te mit mondasz: mert ez így van.... És miért van így ?..... ->

Tedd fel a kérdés miért problémás a kamasz? : D Mert nem csinálja azt amit a család előírt nekik akiknek a rendszer előírta mit tegyenek és így tovább a piramis tetejéig fel kéne ébredni végre !! És az ilyen ''problémák'' nem, hogy megoldódnak nem is fognak létezni többé..
."

"Icarus"

Címkék: probléma tinédzser kamasz önmegvalósítás serdülőkor

A bejegyzés trackback címe:

https://kamaszgondok.blog.hu/api/trackback/id/tr335790825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása