A népszerű Terézanyu-könyvek alkotója, Rácz Zsuzsa  a Richter Gedeon Nyrt. támogatásával 5 évvel ezelőtt kezdeményezett egy különleges pályázatot, amelyen a nők vallhatnak magunkról, történetek formájában. Ezt a lehetőséget már a kamasz korosztály számára is kibővítették. Idén a kamaszoktól „Miből tudod, hogy bejössz egy srácnak?" témában várnak történeteket.

Az idén ötéves Terézanyu pályázat zsűrijében, Rácz Zsuzsa és Beke Zsuzsa mellett, ismét szerepet vállalt Dobó Kata színésznő, de olyan új tagok is örömmel vállalták a felkérést, mint Dr. Seres Andrea nyíregyházi szülész-nőgyógyász, D. Tóth Kriszta ismert újságíró, tévés személyiség, aki február óta az UNICEF új  magyarországi nagykövete, és Pásztor Anna énekesnő, az Anna and the Barbies zenekar népszerű frontasszonya.

A 13-25 év közötti koroszályban írt művek maximum 5000 karakteres írások lehetnek és egyes szám első személyben kell íródniuk.

A pályázatokat a www.terezanyu.hu oldalon keresztül, 2014. április 6. éjfélig lehet elküldeni.

A zsűri az általa kiválasztott pályázatok alkotói között százezer forint összértékű könyvutalványt és értékes különdíjakat oszt ki mindkét kategóriában.

Eredményt a 2014. május 9-i díjkiosztó eseményen hirdetnek.

Forrás: Weborvos

 

Címkék: pályázat szerelem párkapcsolat kamaszkor tinédzser Terézanyu

A bejegyzés trackback címe:

https://kamaszgondok.blog.hu/api/trackback/id/tr605859510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása